Franţa: Sute de turişti, inclusiv români, blocaţi pe autostrăzi din cauza ninsorilor

Aproximativ 600 de persoane rămase blocate pe autostrăzi din Franţa, majoritatea români şi marocani, au fost găzduiţi joi într-o sală polivalentă din localitatea Orange (regiunea Provence), informează publicaţia La Provence în ediţia electronică.

Urmărește
57 afișări
Imaginea articolului Franţa: Sute de turişti, inclusiv români, blocaţi pe autostrăzi din cauza ninsorilor

Autostrata A7, blocată de căderi masive de zăpadă (Imagine: La Provence)

Optsprezece autocare pline cu români şi marocani care tranzitau Franţa la finalul sărbătorilor au fost direcţionate spre Sala "Alphonse Daudet" din localitatea Orange, joi la ora 5 dimineaţa.

Autocarele rămăseseră blocate de miercuri după-amiază, pe autostrăzile A7 şi A9, din cauza căderilor masive de zăpadă. Călătorii s-au putut odihni şi au putut lua micul dejun.

Pompierii din regiunea Haut Vaucluse şi voluntarii Crucii Roşii se vor ocupa în continuare de cei 600 de turişti şi 90 de şoferi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici