Germania extinde controalele la toate graniţele terestre. Ce trebuie să ştie călătorii români

  • Germania extinde controalele la toate graniţele sale terestre începând de luni, 16 septembrie.
  • Anunţul vine de la Ministerul Afacerilor Externe român şi afectează toţi călătorii.
Urmărește
3204 afișări
Imaginea articolului Germania extinde controalele la toate graniţele terestre. Ce trebuie să ştie călătorii români

Germania extinde controalele la toate graniţele terestre. Ce trebuie să ştie călătorii români

Ministerul Afacerilor Externe informează românii care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Germania că vor fi extinse controalele temporare la toate frontierele terestre ale Germaniei pentru a proteja securitatea internă şi a reduce migraţia ilegală, începând cu 16 septembrie 2024.

Pe lângă controalele temporare deja existente la frontierele terestre cu Austria, Elveţia, Cehia şi Polonia, vor fi efectuate controale temporare la frontierele terestre cu Franţa, Luxemburg, Ţările de Jos, Belgia şi Danemarca pentru o perioadă de şase luni.

Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă au la dispoziţie telefoanele de permanenţă al Ambasadei României la Berlin: +491601579938, Consulatului General al României la Bonn: +491735757585, Consulatului General al României la München: +491602087789 şi Consulatului General al României la Stuttgart: +491716813450.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici