Hezbollah susţine că a lansat 200 de rachete asupra Israelului într-unul dintre cele mai mari atacuri de până acum

Gruparea militantă Hezbollah a declarat că a lansat 200 de rachete în Israel, într-unul dintre cele mai semnificative atacuri de până acum.

1121 afișări
Imaginea articolului Hezbollah susţine că a lansat 200 de rachete asupra Israelului într-unul dintre cele mai mari atacuri de până acum

Hezbollah susţine că a lansat 200 de rachete asupra Israelului într-unul dintre cele mai mari atacuri de până acum

Organizaţia susţinută de Iran a afirmat că a lansat atacul asupra a 10 situri militare israeliene.
 
În ultimele săptămâni, la graniţa dintre Israel şi Liban au existat tensiuni.
 
Armata israeliană a declarat că "numeroase proiectile şi ţinte aeriene suspecte" au intrat pe teritoriul său, multe dintre acestea fiind interceptate.
 
Serviciul de ambulanţă al Israelului a declarat că nu au fost raportate victime.
 
Se crede că atacurile cu rachete sunt represalii pentru un atac care a ucis unul dintre comandanţii de rang înalt ai Hezbollah.
 
Armata israeliană a recunoscut miercuri că l-a ucis pe Mohammad Naameh Nasser, care conducea una dintre cele trei divizii regionale ale Hezbollah în sudul Libanului.
 
Nasser, ucis de o lovitură aeriană în apropierea oraşului de coastă Tyre din sudul Libanului, a este unul dintre cei mai înalţi comandanţi Hezbollah care au murit în conflict.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici