Hezbollah susţine că a respins o incursiune israeliană în sudul Libanului

Hezbollah a declarat că a respins sâmbătă o incursiune israeliană în apropierea oraşului Adaisseh din sudul Libanului, potrivit CNN.

Urmărește
116 afișări
Imaginea articolului Hezbollah susţine că a respins o incursiune israeliană în sudul Libanului

Hezbollah susţine că a respins o incursiune israeliană în sudul Libanului

Grupul militant a declarat într-un comunicat că infanteria israeliană a încercat pentru prima dată să avanseze spre oraş la ora 23:00, vineri seara. „Luptătorii Rezistenţei Islamice s-au confruntat cu ei, rezultând o explozie puternică în rândul forţelor avansate, care au fost forţate să se retragă, suferind pierderi în rândurile lor”, a declarat Hezbollah.

Un al doilea comunicat a precizat că soldaţii israelieni au încercat din nou să avanseze spre Adaisseh la ora 01:50, sâmbătă dimineaţa. Comunicatul a menţionat că luptătorii săi „au confruntat această încercare de avansare, iar confruntările sunt încă în desfăşurare”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici