IDF: Patru persoane au murit în atacul cu dronă de la Binyamina

  • Armata israeliană spune că patru persoane au murit şi alte şapte sunt grav rănite în urma unei lovituri cu drone în oraşul Binyamina, din nordul Israelului.
  • Zeci de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.
  • Atacul a fost lansat de Hezbollah.
Urmărește
440 afișări
Imaginea articolului IDF: Patru persoane au murit în atacul cu dronă de la Binyamina

Lovitura, lansată de Hezbollah, a vizat o bază militară, a comunicat IDF.

„Toate persoanele rănite au fost transportate la spitale, iar familiile lor au fost anunţate”, a mai spus IDF, care a deschis o anchetă, potrivit Sky News.

Serviciul de ambulanţă din Israel a stabilit că este vorba despre un eveniment cu victime multiple. Presa israeliană raportează că cel puţin 67 de persoane au fost rănite.

Hezbollah a revendicat atacul, despre care a spus că a vizat o tabără de antrenament a armatei israeliene. Biroul de presă al grupării armate a transmis că atacul a fost un răspuns la atacurile israeliene din sudul Libanului şi din Beirut de joi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici