Idris Elba se alătură premierului britanic la lansarea unei coaliţii anti-criminalitate

Actorul Idris Elba se alătură premierului la lansarea unei coaliţii anti-criminalitate cu cuţitul, ce vizează reducerea violenţei şi reabilitarea comunităţilor din Marea Britanie.

Urmărește
299 afișări
Imaginea articolului Idris Elba se alătură premierului britanic la lansarea unei coaliţii anti-criminalitate

Idris Elba se alătură premierului britanic la lansarea unei coaliţii anti-criminalitate

Actorul şi muzicianul britanic Idris Elba, în vârstă de 52 de ani, participă luni dimineaţă la primul summit anual dedicat combaterii criminalităţii cu cuţitul, scrie Sky News.

La evenimentul găzduit la Downing Street va participa premierul britanic, Keir Starmer, şi ministrul de interne, Yvette Cooper, cu scopul lansării unei coaliţii naţionale împotriva acestui fenomen.

Elba, cunoscut pentru activismul împotriva violenţei cu cuţitul, va colabora cu grupurile comunitare şi familiile victimelor, sperând să influenţeze schimbările politice necesare pentru a reduce rata infracţiunilor cu cuţitul.

Guvernul britanic este deja în proces de a interzice săbiile ninja şi de a întări legislaţia privind vânzarea cuţitelor online.

Elba a descris coaliţia ca pe „un pas pozitiv spre reabilitarea comunităţii”. Actorul s-a întâlnit inclusiv cu Regele Charles, în acest an, pentru a discuta noi modalităţi de reducere a violenţei în rândul tinerilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici