Imaginea lui Osama ben Laden apare într-un clip electoral al lui Hillary Clinton

Hillary Clinton, candidata la învestitura democrată în cursa prezidenţială, a lansat luni un nou clip de campanie în care apar secvenţe ale atacului japonez de la Pearl Harbor, ale crizei rachetelor din Cuba şi imagini cu liderul al-Qaida, Osama ben Laden, relatează AFP.

Urmărește
16 afișări
Imaginea articolului Imaginea lui Osama ben Laden apare într-un clip electoral al lui Hillary Clinton

Imaginea lui Osama ben Laden apare într-un clip electoral al lui Hillary Clinton

"Este cea mai grea profesie din lume şi trebuie să fii pregătit pentru orice", este mesajul videoclipului difuzat pe site-ul YouYube.

"Trebuie să fii pregătit pentru orice, mai ales când suntem implicaţi în două războaie, când preţul petrolului explodează şi economia este în criză", continuă mesajul electoral.

Un alt mesaj reia formula celebră rostită de preşedintele Harry Truman: "Dacă nu suportaţi presiunea, părăsiţi scena!".

"Cine ar rezista mai bine?", adaugă o voce de fundal, după care apare imaginea lui Hillary Clinton.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici