În timpul unui discurs la Detroit, Donald Trump a dezvăluit că fiica lui, Tiffany, este însărcinată

  • Tiffany Trump, fiica fostului preşedinte american Donald Trump, şi soţul său, Michael Boulos, îşi aşteaptă primul copil, conform unui anunţ făcut de Trump la Detroit Economic Club.
  • În vârstă de 30 de ani, Tiffany s-a căsătorit cu Michael Boulos în noiembrie 2022 la Mar-a-Lago şi păstrează un profil discret, departe de afacerile şi politica familiei.
  • Soţul ei, Michael Boulos, moştenitor al unei companii nigeriene, provine dintr-o familie cu influenţă în comunitatea arabo-americană, un aspect relevant în campania electorală a fostului preşedinte.
Urmărește
106 afișări
Imaginea articolului În timpul unui discurs la Detroit, Donald Trump a dezvăluit că fiica lui, Tiffany, este însărcinată

În timpul unui discurs la Detroit, Donald Trump a dezvăluit că fiica lui, Tiffany, este însărcinată

Tiffany Trump, fiica fostului preşedinte al SUA, Donald Trump, aşteaptă primul ei copil, conform unei dezvăluiri făcute de tatăl ei în cadrul unui discurs la Detroit Economic Club, relatează Daily Mail. În timp ce saluta invitaţii, Trump a anunţat vestea, menţionându-l pe soţul lui Tiffany, Michael Boulos, şi pe tatăl acestuia, Massad Boulos. Acesta va fi al 11-lea nepot al fostului preşedinte, alăturându-se celorlalţi nepoţi ai săi din partea lui Donald Jr., Ivanka şi Eric Trump.
 
Tiffany, în vârstă de 30 de ani, s-a căsătorit cu Boulos în noiembrie 2022 la reşedinţa tatălui ei de la Mar-a-Lago. Ea este licenţiată în drept la Universitatea Georgetown şi menţine un profil mai discret faţă de fraţii ei, nefiind implicată în afacerile familiei şi în activităţile politice, cu toate că a participat la Convenţia Naţională Republicană în acest an.
 
Michael Boulos, în vârstă de 27 de ani, s-a născut în Liban şi este moştenitorul Boulos Enterprises, o companie nigeriană axată pe distribuţia de vehicule. El a cerut-o de soţie pe Tiffany în Grădina de Trandafiri a Casei Albe, cu un inel de 13 carate. Cei doi au început să se întâlnească în 2018, după ce s-au cunoscut în Grecia.
 
În plus faţă de rolul de socru al lui Tiffany, Massad Boulos a sprijinit eforturile lui Trump de a atrage susţinerea comunităţii arabo-americane din Michigan, aspect ce ar putea influenţa alegerile viitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici