Incendii de vegetaţie în Portugalia. Trei pompieri au murit

  • Trei pompieri au murit marţi în timp ce se luptau cu incendiile de vegetaţia din Portugalia.
  • Peste 5.000 de pompieri încearcă să stingă 54 de incendii din diferite părţi ale ţării.
  • Mai multe sate au fost evacuate şi zeci de case au fost distruse.
Urmărește
191 afișări
Imaginea articolului Incendii de vegetaţie în Portugalia. Trei pompieri au murit

Incendii de vegetaţie în Portugalia. Trei pompieri au murit

Trei pompieri portughezi au murit marţi într-unul dintre zecile de incendii forestiere care au devastat regiunile din nordul şi centrul ţării. Cei trei au murit în timp ce luptau cu un incendiu în Nelas, un oraş aflat la aproximativ 300 km nord-est de Lisabona, potrivit Reuters.

Incendiile de vegetaţie au izbucnit sâmbătă şi au provocat şapte decese.

Portugalia luptă cu peste 50 de incendii şi a mobilizat aproximativ 5.300 de pompieri. De asemenea, ţara a cerut ajutorul Uniunii Europene.

Autorităţile au închis mai multe autostrăzi, inclusiv o porţiune a autostrăzii principale care leagă Lisabona şi Porto, şi au suspendat conexiunile feroviare pe două linii de cale ferată din nordul Portugaliei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici