Incendiu la un depozit de combustibil din Rusia

Pompierii au stins vineri un incendiu uriaş la un depozit de combustibil din munţii Ural din Rusia, iar o serie de atacuri cu drone au fost raportate în zone apropiate de graniţa cu Ucraina, scrie Reuters.

Urmărește
214 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un depozit de combustibil din Rusia

Incendiu la un depozit de combustibil din Rusia

Ministerul situaţiilor de urgenţă a declarat că încă investighează cauza incendiului din regiunea Perm, care se află în munţii Ural, la 1 500 km de zona de luptă.

Separat, Ministerul rus al Apărării a transmis într-un comunicat că apărarea sa aeriană a doborât sau interceptat 18 drone ucrainene în cursul nopţii, dintre care şase deasupra regiunii Belgorod, şase deasupra regiunii Voronej, una deasupra regiunii Rostov şi cinci deasupra Mării Azov.

Guvernatorul regiunii Voronej, Alexander Gusev, a declarat că apărarea aeriană a distrus mai multe drone ucrainene şi că nimeni nu a fost rănit.

El a spus că pompierii au stins un mic incendiu la un rezervor gol de la un depozit de combustibil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici