Incendiu uriaş în sudul SUA. Un om a murit, mii au fost evacuaţi

Un incendiu uriaş a izbucnit în statul New Mexico din sudul SUA. Un om a murit şi mii de persoane au fost evacuate. Autorităţile locale au cerut ajutorul celor centrale.

268 afișări
Imaginea articolului Incendiu uriaş în sudul SUA. Un om a murit, mii au fost evacuaţi

Incendiu uriaş în sudul SUA. Un om a murit, mii au fost evacuaţi

Cel puţin un om a murit în statul american New Mexico din cauza unui incendiu care a forţat mii de oameni să-şi părăsească casele

Un bărbat a relatat că a putut vedea „flăcări mari de 100 de metri” în timp ce sute de clădiri din localitatea Ruidoso erau prinse în incendiu, potrivit Sky News.

Flăcările uriaşe au distrus sau au deteriorat peste 500 de imobile, a declarat guvernatorul New Mexico, Michelle Lujan Grisham.

Întreaga populaţie a localităţii cu 7.000 de locuitori a fost evacuată.

Grisham a declarat stare de urgenţă în sudul statului New Mexico şi a trimis în zonă trupe ale Gărzii Naţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici