Inundaţiile provocate de ploile musonice abundente din Thailanda au ucis 22 de persoane

  • Inundaţiile provocate de ploile musonice abundente din Thailanda au ucis 22 de persoane în ultimele zile.
  • Oficialii responsabili cu dezastrele avertizează cu privire la noi inundaţii în această săptămână.
Urmărește
188 afișări
Imaginea articolului Inundaţiile provocate de ploile musonice abundente din Thailanda au ucis 22 de persoane

Sursa foto: Pexels

Alte 19 persoane au fost rănite şi mai mult de 30.000 de gospodării au fost afectate în 13 provincii din nord şi sud în ultimele 10 zile, a declarat Departamentul de prevenire şi atenuare a dezastrelor.

Printre decese se numără 10 persoane, inclusiv turişti, care au fost ucişi de o alunecare de teren care a lovit o zonă rezidenţială de pe insula Phuket, o staţiune populară din Thailanda, săptămâna trecută.

Aproximativ 31 de provincii din nordul şi nord-estul regatului se confruntă cu posibile inundaţii rapide până joi, potrivit AFP.

„Departamentul a ordonat autorităţilor locale să monitorizeze îndeaproape vremea... şi să pună echipe şi echipamente în aşteptare”, se arată într-o declaraţie.

„Oamenii ar trebui, de asemenea, să urmărească prognoza meteo şi să ia în serios avertismentele”, a adăugat serviciile de intervenţie.

Trei muncitori, dintre care doi cetăţeni chinezi şi o persoană din Myanmar, au fost de asemenea daţi dispăruţi luni după ce pământul a căzut într-un tunel de tren de mare viteză aflat în construcţie în districtul Pak Chong din Nakhon Ratchasima.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici