Iranul a informat Rusia înainte să atace Israelul

Teheranul a informat Rusia înainte de atacurile cu rachete asupra Israelului, a declarat un înalt oficial pentru Reuters.

Urmărește
1351 afișări
Imaginea articolului Iranul a informat Rusia înainte să atace Israelul

Iranul a informat Rusia înainte să atace Israelul

Oficialul a mai spus că SUA au fost alertate de Iran prin canale diplomatice „cu puţin timp înainte de atacuri”.
 
Iranul a lansat aproape 200 de rachete asupra Israelului în această seară, sirenele sunând în toată ţara - inclusiv în oraşe importante precum Ierusalim şi Tel Aviv.
 
Rusia şi Iranul au consolidat legăturile pe fondul războiului din Ucraina, Iranul furnizând Moscovei rachete balistice pentru războiul său.
 
Luna trecută, Antony Blinken, secretarul de stat american, a declarat, de asemenea, că SUA crede că armata rusă a primit transporturi de rachete balistice iraniene cu rază scurtă Fath-360 din Iran.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici