Israel continuă să atace Fâşia Gaza, după ce Joe Biden a cerut încetarea focului

Forţele armate israeliene continuă atacurile în Fâşia Gaza, în ciuda recomandărilor preşedintelui american, Joe Biden, de încetare a focului.

Urmărește
596 afișări
Imaginea articolului Israel continuă să atace Fâşia Gaza, după ce Joe Biden a cerut încetarea focului

Israel continuă să atace Fâşia Gaza, după ce Joe Biden a cerut încetarea focului

Forţele armate israeliene continuă, şi la această oră, atacurile în Fâşia Gaza, intrând cu tancurile în centrul regiunii.

În cadrul unui apel telefonic, preşedintele american, Joe Biden, i-a cerut premierului Benjamin Netanyahu să înceteze focul asupra regiunii, informează Reuters.

Joe Biden l-a presat pe Netanyahu cu privire la urgenţa încheierii unui acord pentru un armistiţiu în Gaza, solicitând eliberarea ostaticilor, informează Casa Albă.

Cererea preşedintelui american vine după ce 11 persoane au fost ucise în oraşul Beit Lahiya, în nordul Fâşiei Gaza, printre victime existând atât femei, cât şi copii.

Un alt atac a ucis şase persoane într-o casă din tabăra Al-Maghazi, din centrul Fâşiei Gaza, iar joi, cinci palestinieni au fost ucişi şi mai mulţi răniţi într-un atac aerian israelian, în apropierea unei pieţe din Khan Younis, au declarat oficiali din domeniul sănătăţii, potrivit sursei citate anterior.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici