Israelienii bombardează sudul Fâşiei Gaza. Mii de localnici şi-au părăsit casele

  • Mii de localnici din sudul Fâşiei Gaza şi-au părăsit casele, după ce armata israeliană a emis un ordin de evacuare.
  • Ordinul a apărut luni şi ulterior forţele israeliene au bombardat mai multe zone din Khan Younis şi Rafah.
812 afișări
Imaginea articolului Israelienii bombardează sudul Fâşiei Gaza. Mii de localnici şi-au părăsit casele

Israelienii bombardează sudul Fâşiei Gaza. Mii de localnici şi-au părăsit casele

Mii de oameni şi-au părăsit casele de urgenţă după ce israelienii au anunţat atacul. Totuşi, numeroşi localnici au refuzat să plece.

Opt oamenii au fost ucişi şi zeci au fost răniţi în timpul bombardamentelor care au urmat, au declarat marţi oficialii palestinieni din domeniul sănătăţii, potrivit Reuters.

Armata israeliană le-a ordonat luni locuitorilor din mai multe localităţi din estul Khan Younis să-şi evacueze casele. În zonă au ajuns şi tancurile israeliene.

Armata israeliană a acuzat de mai multe ori Hamas că foloseşte infrastructura civilă şi mai ales populaţia drept scut uman. Gruparea islamistă neagă acest lucru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici