Israelienii susţin că 250 de luptători Hezbollah au fost ucişi de la declanşarea operaţiunii la sol

Reprezentanţii armatei din Israel susţin că aproximativ 250 de luptători Hezbollah au fost ucişi de la declanşarea operaţiunea la sol din Liban. Printre aceştia sunt şi lideri militari. În plus, armata israeliană a distrus mii de ţinte Hezbollah.

Urmărește
153 afișări
Imaginea articolului Israelienii susţin că 250 de luptători Hezbollah au fost ucişi de la declanşarea operaţiunii la sol

Israelienii susţin că 250 de luptători Hezbollah au fost ucişi de la declanşarea operaţiunii la sol

Armata israeliană IDF susţine că a ucis aproximativ 250 de luptători Hezbollah de când forţele sale au intrat în Liban la începutul acestei săptămâni, potrivit Sky News.

Mai mulţi comandanţi de batalioane şi companii Hezbollah se numără printre cei care au murit, a adăugat sursa menţionată.

Israelienii mai susţin că au „eliminat” peste 2.000 de ţinte militare.

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, locotenent-colonelul Nadav Shoshani, a declarat că armata încă evaluează daunele cauzate de atacurile aeriene din sudul Beirutului din noaptea de joi spre vineri

El a spus că atacurile au vizat sediul de informaţii al Hezbollah.

Unele dintre lovituri au fost aproape de aeroportul internaţional din Beirut, care se află lângă suburbia Dahieh atacată de IDF. Se pare că loviturile l-au vizat pe Hashem Safieddine, care ar putea fi următorul lider al grupării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici