Israelienii susţin că au lovit sediul serviciului de informaţii Hezbollah, eliminând mai mulţi lideri

  • Israelienii susţin că au lovit sediul serviciului de informaţii Hezbollah din Liban.
  • Operaţiunea a avut loc duminică şi a fost desfăşurată cu ajutorul avioanelor.
  • În timpul misiunii au fost eliminaţi mai mulţi lideri Hezbollah, mai anunţă israelienii.
Urmărește
5181 afișări
Imaginea articolului Israelienii susţin că au lovit sediul serviciului de informaţii Hezbollah, eliminând mai mulţi lideri

Israelienii susţin că au lovit sediul serviciului de informaţii Hezbollah, eliminând mai mulţi lideri

Reprezentanţii armatei israeliene IDF au declarat că avioanele au lovit sediul serviciilor de informaţii Hezbollah din Liban duminică dimineaţă.

„IAF (Forţele Aeriene Israeliene) a efectuat o lovitură bazată pe informaţii asupra unui centru de comandă al cartierului general al serviciului de informaţii Hezbollah şi asupra unui atelier subteran de arme din Beirut”, a comunicat IDF, potrivit Sky News.

Israelienii nu au spus dacă ţintele au fost distruse. Potrivit martorilor, în zonă este foarte mult fum. Armata a mai anunţat că au fost luate măsuri pentru „atenuarea riscului de a vătăma civilii”, inclusiv prin emiterea de avertismente către populaţia din zonă. În timpul misunii au fost eliminaţi câţiva comandanţi Hezbollah.

„IAF l-a lovit şi l-a eliminat pe teroristul Al-Haj Abbas Salama în zona Tebnine, un comandant superior pe frontul de sud al Hezbollah. (...) În plus, teroriştii Rada Abbas Awada şi Ahmad Ali Hussein au fost eliminaţi”, a mai comunicat IDF.

Israelienii susţin că Salama a supravegheat lupta în zona Bint Jbeil şi „a executat multe atacuri teroriste” împotriva Israelului. Awada era un expert în comunicaţii al Hezbollah, iar Hussein a fost şeful unei unităţi de producţie de arme, au explicat israelienii

Hezbollah nu a comentat informaţiile oferite de IDF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici