Israelul a atacat sediul Ministerului de Interne din Fâşia Gaza

Aviaţia israeliană a atacat vineri după-amiază sediul Ministerului de Interne din oraşul palestinian Gaza, aflat sub controlul mişcării Hamas, afirmă surse palestiniene citate de site-ul ynetnews.com.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Israelul a atacat sediul Ministerului de Interne din Fâşia Gaza

Israelul a atacat sediul Ministerului de Interne din Fâşia Gaza

Surse medicale citate de presa israeliană au anunţat că o femeie a murit în raidul de la sediul Ministerului de Interne, iar clădirea de patru etaje s-a prăbuşit. În acelaşi atac au fost rănite 30 de persoane.

Aviaţia israeliană a atacat şi două vehicule, tot în oraşul Gaza, rănind alte 20 de persoane.

Alte rachete au vizat baze ale forţelor navale palestiniene din sudul Fâşiei Gaza, teritoriu aflat sub controlul mişcării radicale Hamas, precum şi poziţii din oraşul Beit Hanoun (nord).

Forţele Aeriene israeliene au confirmat atacul, precizând că este o reacţie la rachetele lansate spre Israel de militanţii din Fâşia Gaza.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici