Israelul avertizează că va „lua măsuri împotriva oricărui vehicul care transportă oameni înarmaţi” în Liban - inclusiv împotriva ambulanţelor

Hezbollah a folosit ambulanţe pentru a transporta arme şi militanţi în Liban, a susţine armata israeliană.

Urmărește
306 afișări
Imaginea articolului Israelul avertizează că va „lua măsuri împotriva oricărui vehicul care transportă oameni înarmaţi” în Liban - inclusiv împotriva ambulanţelor

Israelul avertizează că va „lua măsuri împotriva oricărui vehicul care transportă oameni înarmaţi” în Liban - inclusiv împotriva ambulanţelor

Într-o postare pe X, purtătorul de cuvânt al Forţelor de Apărare ale Israelului, Avichay Adraee, a făcut apel la echipele medicale să „evite să aibă de-a face” cu membri ai grupului militant susţinut de Iran. 
 
„IDF subliniază că se vor lua măsuri împotriva oricărui vehicul care transportă oameni înarmaţi, indiferent de tipul acestuia”, a adăugat el. 
 
Mai multe ambulanţe au fost distruse în atacurile israeliene asupra Libanului, iar mai multe echipaje ale Apărării Civile au fost ucise.
 
„Suntem cu siguranţă sub un atac specific”, a declarat Sayyed Abdullah, şeful Apărării Civile din sud, unui grup mass-media.

„Am avut 40 de ambulanţe care au fost complet distruse”, a spus el.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici