Israelul emite noi ordine de evacuare pentru sudul Libanului, semn că extinde incursiunea terestră

Forţele de Apărare ale Israelului (IDF) au emis ordine de evacuare pentru încă 25 de sate din sudul Libanului, semnalând o extindere a incursiunii terestre în această ţară.

Urmărește
110 afișări
Imaginea articolului Israelul emite noi ordine de evacuare pentru sudul Libanului, semn că extinde incursiunea terestră

Israelul emite noi ordine de evacuare pentru sudul Libanului, semn că extinde incursiunea terestră

În total, 76 de sate din sudul Libanului au primit ordine de evacuare din partea IDF începând de marţi.

Purtătorul de cuvânt al IDF, Avichay Adraee, a enumerat joi numele celor 25 de noi sate, care se află în zone ce se extind acum mai adânc în Liban, ajungând până la 45 de kilometri (28 de mile) în interiorul ţării.

El a avertizat cetăţenii libanezi: „Pentru siguranţa dumneavoastră, trebuie să vă evacuaţi imediat casele şi să vă deplasaţi la nord de râul Awali.”

„Salvaţi-vă vieţile,” a adăugat el.

Miercuri, IDF a anunţat că trimite o divizie suplimentară pentru a participa la războiul său terestru din Liban, reiterând că campania este „limitată, localizată şi ţintită.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici