Israelul loveşte Damascul şi un amplasament militar în apropiere de Homs, afirmă apărarea siriană

Israelul a lansat joi lovituri asupra capitalei siriene Damasc şi asupra unui sit militar din apropierea oraşului Homs din vestul ţării, a anunţat Ministerul sirian al Apărării, în timp ce secretarul de stat american Antony Blinken a efectuat o vizită în regiune pentru a cere încetarea focului.

Urmărește
321 afișări
Imaginea articolului Israelul loveşte Damascul şi un amplasament militar în apropiere de Homs, afirmă apărarea siriană

Israelul loveşte Damascul şi un amplasament militar în apropiere de Homs, afirmă apărarea siriană

Loviturile israeliene au vizat cartierul Kafr Sousa din centrul Damascului şi un sit militar din zona rurală Homs. Un soldat a fost ucis şi alte şapte persoane au fost rănite, a precizat ministerul într-un comunicat, citat de Reuters.

Ministerul a declarat că loviturile au provocat „pagube materiale”, dar nu a dat detalii.

Mai devreme, mass-media de stat siriană a declarat că s-au auzit explozii în Damasc după ce Israelul a lovit o clădire rezidenţială din Kafr Sousa.

De obicei, Israelul nu comentează rapoartele specifice privind loviturile din Siria.

Israelul efectuează de ani de zile lovituri împotriva unor ţinte legate de Iran în Siria, dar a intensificat raidurile de la atacul din 7 octombrie anul trecut asupra Israelului de către gruparea militantă palestiniană Hamas.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
israel,
damasc,
siria

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici