Israelul loveşte ţinte Hezbollah după ce 12 copii şi tineri au murit într-un atac cu rachetă

Israelul afirmă că a lovit ţinte ale Hezbollah în Liban, după ce 12 copii şi tineri au fost ucişi într-un atac cu rachetă în timp ce jucau fotbal în Înălţimile Golan ocupate de Israel, scrie BBC.

Urmărește
1015 afișări
Imaginea articolului Israelul loveşte ţinte Hezbollah după ce 12 copii şi tineri au murit într-un atac cu rachetă

Israelul loveşte ţinte Hezbollah după ce 12 copii şi tineri au murit într-un atac cu rachetă

Forţele aeriene din Israel au învinuit gruparea susţinută de Iran pentru atacul de sâmbătă asupra oraşului Majdal Shams, însă Hezbollah a negat ferm orice implicare.

Duminică, Forţele de Apărare ale Israelului (IDF) au anunţat că au efectuat lovituri aeriene împotriva a şapte ţinte ale Hezbollah „adânc în interiorul teritoriului libanez”. Nu este clar dacă au existat victime.

Ministerul israelian de Externe a dezvăluit identitatea a 10 copii ucişi în atacul de sâmbătă, precizând că aceştia aveau vârste cuprinse între 10 şi 16 ani.

O a unsprezecea persoană a fost numită, dar nu a fost indicată vârsta. Detaliile despre cea de-a douăsprezecea victimă nu au fost confirmate.

Duminică, mii de oameni s-au adunat în oraş pentru funeraliile celor ucişi.

Purtătorul de cuvânt al Hezbollah, Mohamad Afif, a negat responsabilitatea pentru atacul de sâmbătă din Înălţimile Golan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici