Israelul susţine că l-a ucis pe şeful din Siria al transferurilor de bani pentru Hezbollah

  • Autorităţile israeliene susţin că l-au ucis pe şeful din Siria al transferurilor de bani pentru Hezbollah.
  • Acesta a fost eliminat în urma unei lovituri israeliene asupra capitalei siriene Damasc.
  • În ultimele zile, israelienii au vizat resursele financiare ale Hezbollah.
Urmărește
117 afișări
Imaginea articolului Israelul susţine că l-a ucis pe şeful din Siria al transferurilor de bani pentru Hezbollah

Israelul susţine că l-a ucis pe şeful din Siria al transferurilor de bani pentru Hezbollah

Un purtător de cuvânt al armatei israeliene a declarat că lovitura aeriană din Siria l-a vizat şi l-a ucis pe şeful transferurilor de bani ale Hezbollah, potrivit Reuters.

Acest lucru, împreună cu atacurile peste noapte asupra sucursalelor băncii al Qard al Hassan din Liban, arată încercările forţelor israeliene de a dezmembra capacitatea operaţională a grupului militant susţinut de Iran.

Atacul de la Damasc a avut loc în apropiere de Sensul giratoriu de Est, aproape de Hotelul Golden Mazzeh, o unitate de lux din centrul capitalei Siriei, potrivit Sky News.

Tot luni, un spital din Beirut este evacuat. Evacuarea se face la solicitarea armatei israeliene. Armata susţine că sub spital de află un buncăr Hezbollah cu milioane de dolari şi aur.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici