Istoricii vor putea explora China antică pe iPhone, Bagdadul medieval pe PlayStation 5 şi Veneţia modernă prin VR

  • Deşi conferinţa E3 de anul acesta a fost anulată, Ubisoft şi-a prezentat noile titluri din seria Assassin's Creed după o pauză de trei ani.
  • Ultimul joc video lansat din cea mai bine vândută franciză a companiei franceze a fost Assassin's Creed Valhalla în 2020
  • Jucătorii vor putea explora China antică în Assassin's Creed Codename Jade, Bagdadul medieval în Assassin's Creed Mirage, precum şi Atena antică, Veneţia renascentistă şi Bostonul modern în Assassin's Creed Nexus VR.
Urmărește
437 afișări
Imaginea articolului Istoricii vor putea explora China antică pe iPhone, Bagdadul medieval pe PlayStation 5 şi Veneţia modernă prin VR

Ubisoft

Assassin's Creed Codename Jade este un joc de acţiune-aventură RPG pentru mobil (ce poate fi jucat pe sistem Android sau iOS), care VA va permite jucătorilor să îşi creeze proprii asasini şi să exploreze China Antică în anul 215 î.Hr, în timpul dinastiei Qin. 

În povestea acestui joc, China este controlată de un tiran malefic, împăratul Qin Shi Huang, care îşi asupreşte poporul să-i construiască Marele Zid şi mormântul cu armata de soldaţi din teracotă. 

Asasinul cu nume necunosucut va explora China, în special capitala Xianyang, urmând calea Xia. 

 

Assassin's Creed Mirage este un joc de acţiune-aventură care urmăreşte transformarea lui Basim, un hoţ de stradă care suferă de halucinaţii, într-un Maestru Asasin cu un destin conflictual, cu mult timp înainte de a deveni un personaj important în jocul plasat în lumea scandinavă a vikingilor, Assassin's Creed Valhalla (2020). 

Jocul se desfăşoară într-un oraş dens şi vibrant, Bagdadul din Epoca de Aur, în secolul 9, unde jucătorii pot explora patru districte unice şi interacţiona cu personaje istorice care au modelat această perioadă.

Mirage este un omagiu adus experienţei originale a francizei, oferind o varietate de instrumente şi tehnici de asasinare, precum şi o călătorie la Alamut, casa legendară a Asasinilor care au pus bazele Crezului. 

 

Assassin's Creed Nexus VR este un joc nou construit doar pentru VR, care va permite jucătorilor să aibă un rol crucial în istorie.

Pentru prima oară, ei vor putea juca din camera first-person, căpătând o experienţă imersivă. 

Jucătorii vor intra în rolurile a trei asasini legendari:

  • Ezio Auditore da Firenze- protagonistul jocurilor Assassin's Creed II/Brotherhood/Revelations (2009-2011), care a explorat lumea mediteraneană în anii 1476-1512, mai ales Italia în plină Renaştere şi Turcia Otomană  
  • Kassandra - protagonista canonică a jocului Assassin's Creed Odyssey din 2018, cea care a participat la Războiul Peloponesiac dintre Atena şi Sparta în anii 431-422 î.Hr.,, în căutarea familiei sale pierdute, dar care a redescoperit şi Atlantida 
  • Ratonhnhaké:ton - războinicul mohawk din cele Treisprezece Colonii Americane care au participat la Războiul de Independenţă American din anii 1775-1783

Jocul va oferi jucătorilor libertatea de a se lupta, a se căţăra şi a face parkour oriunde pe hărţile deschise, precum şi de a se amesteca în mulţime, a interacţiona cu civilii şi a simţi adrenalina asasinării templierilor şi soldaţilor, sărind de la înălţime. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici