Iulia Navalnaia vrea să candideze la preşedinţia Rusiei: Voi face totul pentru ca regimul lui Putin să cadă cât mai curând posibil

Iulia Navalnaia, soţia regretatului opozant rus Alexei Navalnîi, a afirmat că intenţionează să candideze pentru funcţia de preşedinte al Rusiei.

Urmărește
654 afișări
Imaginea articolului Iulia Navalnaia vrea să candideze la preşedinţia Rusiei: Voi face totul pentru ca regimul lui Putin să cadă cât mai curând posibil

Iulia Navalnaia vrea să candideze la preşedinţia Rusiei: Voi face totul pentru ca regimul lui Putin să cadă cât mai curând posibil

În cadrul unui interviu acordat BBC în Londra, Iulia Navalnaia a declarat, fără nicio ambiguitate, că vrea să candideze pentru a deveni preşedintele Rusiei.

„Adversarul meu politic este Vladimir Putin. Şi voi face totul pentru ca regimul său să cadă cât mai curând posibil”.

Navalnaia a spus că va candida la alegeri la momentul potrivit.

În timpul interviului, Iulia Navalnaia a declarat că aşteaptă cu nerăbdare ziua în care în Rusia vor putea fi organizate alegeri libere şi corecte. Totodată, ea a spus că inevitabil, epoca Putin se va încheia la un moment dat.

Rusia a emis un mandat internaţional de arestare pe numele Iuliei Navalnaia, aceasta fiind acuzată de apartenenţă la un grup „extremist”. Ea se află în prezent în exil şi dacă va reveni în Rusia, riscă închisoarea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici