Joe Biden spune că a "dat-o în bară" în dezbatere: "Am avut o noapte proastă"

Joe Biden spune că a "dat-o în bară" în dezbatere, în timp ce luptă pentru a-şi salva candidatura.

734 afișări
Imaginea articolului Joe Biden spune că a "dat-o în bară" în dezbatere: "Am avut o noapte proastă"

Joe Biden spune că a "dat-o în bară" în dezbatere: "Am avut o noapte proastă"

Joe Biden a declarat că a „dat-o în bară” în timpul dezbaterii cu Donald Trump, dar a insistat că va continua să candideze, în ciuda presiunilor crescânde pentru a se retrage.
 
„Am avut o noapte proastă. Şi adevărul este că, ştiţi, am dat-o în bară. Am făcut o greşeală”, a declarat Biden unui post de radio local din Wisconsin, într-un interviu preînregistrat care a fost difuzat joi dimineaţă.
 
Preşedintele american a adăugat că „va câştiga aceste alegeri”, repetând o replică pe care a folosit-o frecvent de la dezbaterea dezastruoasă de săptămâna trecută: „Când eşti doborât, te ridici înapoi”.
 
Interviul a marcat începutul noului efort al lui Biden de a înăbuşi „o revoltă” împotriva candidaturii sale din interiorul propriului partid democrat, cu legislatori, mebri ai partidului şi donatori influenţi care se tem că preşedintele în vârstă de 81 de ani nu este apt să se confrunte cu Trump sau să servească încă patru ani la Casa Albă.
 
Biden se îndreaptă spre un sfârşit de săptămână decisiv pentru campania sa, cu o oprire în statul Wisconsin vineri şi un interviu la ABC News în cursul serii. Duminică se va deplasa în Pennsylvania, un alt stat de cheie.
 
Biden ar fi recunoscut în linişte în faţa unora dintre cei mai apropiaţi aliaţi ai săi că nu îşi poate permite să se împiedice în niciuna dintre apariţii dacă doreşte să recâştige încrederea partidului său.
 
Dar New York Times a raportat joi că preşedintele le-a spus guvernatorilor democraţi, în cadrul unei reuniuni de urgenţă la Casa Albă, miercuri, că trebuie să doarmă mai mult şi să lucreze mai puţine ore, inclusiv să evite evenimentele după ora 20.00.
 
Răspunzând la o întrebare din partea unui guvernator cu privire la starea sa de sănătate, Biden a răspuns că este bine, adăugând: „Este doar creierul meu”. Jen O'Malley Dillon, preşedinta de campanie a lui Biden, a confirmat comentariul, dar a declarat că preşedintele „a făcut în mod clar o glumă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici