Joe Biden spune că îşi va reevalua candidatura dacă este diagnosticat cu o "problemă medicală"

  • Preşedintele Joe Biden a declarat într-un nou interviu că ar putea ieşi din cursa împotriva lui Donald Trump dacă ar apărea o "problemă medicală".
  • Biden, în vârstă de 81 de ani, este supus unor presiuni din partea membrilor propriului partid pentru a se retrage după dezbaterea dezastruoasă cu Trump, care are 78 de ani.
Urmărește
4297 afișări
Imaginea articolului Joe Biden spune că îşi va reevalua candidatura dacă este diagnosticat cu o "problemă medicală"

Joe Biden spune că şi-ar reevalua candidatura dacă este diagnosticat cu o "problemă medicală"

Joe Biden, care a respins apelurile unor democraţi de a-şi încheia campania, a declarat că ar lua în considerare retragerea doar dacă medicii ar diagnostica că are o problemă medicală.

"Dacă aş avea o afecţiune medicală care să apară, dacă medicii ar veni la mine şi mi-ar spune «aveţi problema asta»", a răspuns Biden într-un interviu acordat BET, întrebat dacă există ceva care l-ar face să reevalueze rămânerea în cursa pentru Casa Albă.

Biden a susţinut că este sănătos şi apt să fie preşedinte pentru încă patru ani, după ce dezbaterea sa dezastruoasă din 27 iunie împotriva lui Trump a ridicat semne de întrebare cu privire la capacitatea sa mentală şi a declanşat apeluri din partea democraţilor ca el să se retragă.

Biden nu a detaliat ce tipuri de probleme medicale l-ar obliga să îşi reevalueze campania de realegere.

Biden a efectuat trei controale medicale anuale în timpul preşedinţiei sale, fiecare implicând şi un examen neurologic. Într-un rezumat al celei mai recente examinări medicale a lui Biden din februarie, medicul său, Kevin O'Connor, a raportat o uşoară artrită şi a declarat că Biden este tratat pentru apnee în somn.

Medicul O'Connor l-a numit pe Biden "un bărbat în vârstă de 81 de ani, sănătos, activ şi robust, care rămâne apt pentru a îndeplini cu succes sarcinile preşedinţiei".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici