Kamala Harris a acceptat o nouă invitaţie la dezbatere. Organizatorii aşteaptă răspunsul lui Trump

  • Candidata democraţilor Kamala Harris a acceptat o nouă invitaţie la dezbatere.
  • Aceasta va fi organizată de CNN.
  • Organizatorii aşteaptă şi răspunsul candidatului republicanilor Donald Trump.
Urmărește
197 afișări
Imaginea articolului Kamala Harris a acceptat o nouă invitaţie la dezbatere. Organizatorii aşteaptă răspunsul lui Trump

Candidata democraţilor Kamala Harris a acceptat o nouă invitaţie la dezbatere. Aceasta va fi organizată de CNN. Organizatorii aşteaptă şi răspunsul candidatului republicanilor Donald Trump.

Kamala Harris a acceptat o invitaţie din partea CNN de a participa la a doua dezbatere prezidenţială, au anunţat reprezentanţii democratei. Dezbaterea ar trebui să aibă loc pe 23 octombrie. Staff-ul candidatei democrate l-a îndemnat pe Donald Trump să accepte invitaţia.

„Poporul american merită încă o oportunitate de a-i vedea pe vicepreşedintele Kamala Harris şi pe Donald Trump în dezbateri înainte de a-i vota. Ar fi fără precedent în istoria modernă să existe o singură dezbatere”, au spus reprezentanţii vicepreşedintei, potrivit Sky News.

Donald Trump nu a comentat invitaţia. După prima dezbatere, el a spus că nu va participa la o altă întâlnire.

UPDATE

Ulterior, Donald Trump a spus că este „prea târziu” pentru o altă dezbatere prezidenţială. El s-a adresat susţinătorilor adresează mulţimilor la un miting de campanie în statul Carolina de Nord.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici