Kamala Harris a acceptat regulile dezbaterii prezidenţiale cu Donald Trump, inclusiv microfoanele tăiate

Echipa de campanie a Kamalei Harris a acceptat regulile dezbaterii de săptămâna viitoare împotriva lui Donald Trump, inclusiv ca microfoanele să fie închise atunci când nu este rândul unui candidat să vorbească, a declarat miercuri o sursă familiarizată cu această chestiune.

Urmărește
827 afișări
Imaginea articolului Kamala Harris a acceptat regulile dezbaterii prezidenţiale cu Donald Trump, inclusiv microfoanele tăiate

Kamala Harris a acceptat regulile dezbaterii prezidenţiale cu Donald Trump, inclusiv microfoanele tăiate

Echipa care se ocupă de campania Kamalei Harris pentru candidatura sa la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie a acceptat regulile dezbaterii electorale cu Donald Trump, programată pentru săptămâna viitoare, scrie agenţia Reuters.

Printre regulile care vor fi aplicate în timpul dezbaterii se regăseşte inclusiv faptul că microfoanele celor doi candidaţi la prezidenţiale vor fi dezactivate atunci când nu este rândul lor să vorbească, potrivit CNN. Această cerinţă a obiectată de la început de către echipa de campanie a democratei Harris, considerând că „microfoanele fierbinţi” – care permit contracandidatului să intervină peste discursul celui care vorbeşte – îi pot ajuta sau îi pot afecta pe candidaţii politici, surprinzând comentarii improvizate care uneori nu sunt destinate publicului.

Programată în data de 10 septembrie la postul ABC News, întâlnirea dintre Kamala Harris şi Donald Trump ar constitui prima confruntare electorală a celor doi în Cursa pentru Casa Albă de când preşedintele Joe Biden s-a retras din cursă în luna iulie.

Alte reguli stabilite pentru dezbaterea prezidenţială dintre Kamala Harris şi Donald Trump sunt aceleaşi care au fost aplicate şi în cadrul celei de la CNN dintre republican şi Joe Biden. În acest sens, dezbaterea de săptămâna viitoare nu va avea public, cei doi candidaţi nu vor avea notiţe scrise şi nu vor putea să îşi adreseze întrebări între ei. Totodată, vor exista două pauze publicitare, în timpul cărora niciun membru al personalului de campanie nu îi poate vizita pe candidaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici