Kamala Harris ar urma să anunţe zilele următoare candidatul la funcţia de vicepreşedinte, apoi vor face un tur al statelor indecise

  • Kamala Harris va efectua săptămâna viitoare un tur al statelor indecise împreună cu candidatul său la funcţia de vicepreşedinte, au declarat marţi două surse pentru agenţia Reuters.
  • Este un semnal că procesul de selecţie al vicepreşedintelui se apropie de final.
Urmărește
281 afișări
Imaginea articolului Kamala Harris ar urma să anunţe zilele următoare candidatul la funcţia de vicepreşedinte, apoi vor face un tur al statelor indecise

Kamala Harris ar urma să anunţe zilele următoare candidatul la funcţia de vicepreşedinte apoi vor face un tur al statelor indecise

Decizia extrem de importantă privind persoana care va candida alături de Kamala Harris a ocupat un loc central de când aceasta a devenit principala candidată democrată pentru alegerile din noiembrie, după ce preşedintele Joe Biden s-a retras din cursa pentru Casa Albă.

Harris va anunţa alegerea vicepreşedintelui înainte de turneul de săptămâna viitoare în statele extrem de disputate între republicani şi democraţi, a declarat una dintre surse pentru Reuters.

Lista scurtă de candidaţi luaţi în considerare îi include pe guvernatorul statului Kentucky, Andy Beshear, guvernatorul statului Pennsylvania, Josh Shapiro, senatorul american Mark Kelly din Arizona, guvernatorul statului Minnesota, Tim Walz, şi secretarul pentru transporturi, Pete Buttigieg.

Luni, guvernatorul Carolinei de Nord, Roy Cooper, şi guvernatorul Michiganului, Gretchen Whitmer, au indicat că au ieşit amândoi din cursa pentru vicepreşedinte.

O mână de state americane, adesea numite câmpuri de luptă, au decis alegerile prezidenţiale în ultimii ani, inclusiv Michigan, Pennsylvania şi Wisconsin.

Din partea Partidului Republican candidează Donald Trump şi J.D. Vance.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici