Kamala Harris, după tentativa de asasinat asupra lui Trump: Condamn violenţa politică

Vicepreşedintele Kamala Harris a declarat că este „tulburată” şi condamnă „violenţa politică” după tentativa de asasinat asupra fostului preşedinte Donald Trump care a avut loc duminică.

Urmărește
705 afișări
Imaginea articolului Kamala Harris, după tentativa de asasinat asupra lui Trump: Condamn violenţa politică

Kamala Harris, după tentativa de asasinat asupra lui Trump: Condamn violenţa politică

„Sunt profund tulburată de posibila tentativă de asasinare a fostului preşedinte Trump de astăzi. Pe măsură ce adunăm faptele, voi spune clar: condamn violenţa politică. Cu toţii trebuie să ne facem datoria pentru a ne asigura că acest incident nu duce la mai multă violenţă”, a spus Harris într-o declaraţie publicată de Casa Albă duminică seara.

„Sunt recunoscătoare că fostul preşedinte Trump este în siguranţă. Felicit Serviciul Secret al SUA şi partenerii de aplicare a legii pentru vigilenţa lor”, a spus Harris, conform CNN.

„Aşa cum a spus preşedintele Biden, administraţia noastră se va asigura că Secret Service dispune de toate resursele, capacităţile şi măsurile de protecţie necesare pentru a-şi îndeplini misiunea critică”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici