Războiul din Ucraina. Kamala Harris i-a cerut lui Zekenski să elaboreze un plan în cazul în care ar fi ucis sau capturat

Chiar înainte de invazia la scară largă a Rusiei în Ucraina în februarie 2022, vicepreşedintele american Kamala Harris l-a îndemnat pe preşedintele Volodimir Zelenski să elaboreze un plan în cazul în care ar fi ucis sau capturat.

Urmărește
659 afișări
Imaginea articolului Războiul din Ucraina. Kamala Harris i-a cerut lui Zekenski să elaboreze un plan în cazul în care ar fi ucis sau capturat

Kamala Harris i-a cerut lui Zekenski să elaboreze un plan în cazul în care ar fi ucis sau capturat.

Chiar înainte de invazia la scară largă a Rusiei în Ucraina în februarie 2022, vicepreşedintele american Kamala Harris l-a îndemnat pe preşedintele Volodimir Zelenski să elaboreze un plan în cazul în care ar fi ucis sau capturat.

Jurnalistului american şi editorului The Washington Post, Bob Woodward, dezvăluie în cartea s-a "Războiul" că, în timpul Conferinţei de securitate de la München, Harris l-ar fi încurajat pe Zelenski să ia măsuri ca răspuns la ameninţarea rusă iminentă.

Una dintre aceste acţiuni a inclus crearea unui plan de succesiune pentru a asigura stabilitatea „dacă sunteţi capturat sau ucis”, ar fi spus Harris.

Tot Bob Woodward, cunoscut pentru materialele sale ce au dus la demisia lui Nixon, a dezvălui în carte că Donald Trump a avut până la şapte conversaţii cu Vladimir Putin după ce a părăsit Casa Albă.

Cartea lui Woodward dezvăluie, de asemenea, că Trump i-a trimis în secret lui Putin teste Covid-19 pentru uzul său personal în plină pandemie.

Cartea, Războiul, descrie o scenă de la începutul acestui an, când Trump i-a spus unui consilier să părăsească biroul său din Mar-a-Lago pentru a putea vorbi în privat la telefon cu Putin.

Asistentul anonim citat în carte a sugerat că fostul preşedinte şi liderul Rusiei au vorbit de şapte ori de când Trump a părăsit Casa Albă în 2021.

Kremlinul a negat miercuri informaţiile jurnalistului american Bob Woodward potrivit cărora fostul preşedinte american Donald Trump ar fi vorbit cu preşedintele rus Vladimir Putin de şapte ori după ce a părăsit funcţia, a relatat cotidianul RBC.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici