Kamala Harris îşi marchează cea de-a 60-a aniversare la biserică, Trump merge la McDonald's

  • Duminică, democrata Kamala Harris îşi va începe cea de-a 60-a aniversare cu vizite la două biserici din Georgia, unde intenţionează să mobilizeze alegătorii care votează anticipat.
  • Tot duminică, rivalul ei republican, Donald Trump, va lucra la un fast-food McDonald's din Pennsylvania.
Urmărește
1193 afișări
Imaginea articolului Kamala Harris îşi marchează cea de-a 60-a aniversare la biserică, Trump merge la McDonald's

Kamala Harris îşi marchează cea de-a 60-a aniversare la biserică, Trump merge la McDonald's

După ce sâmbătă a primit sprijinul vedetei muzicale Usher, Kamala Harris va fi însoţită la una dintre bisericile din Georgia de o altă legendă a muzicii, Stevie Wonder. În cadrul programului, Stevie Wonder ar putea să facă un mic spectacol, potrivit Reuters. Vicepreşedinta care în trecut a cântat într-un cor al bisericii, va participa la o slujbă şi va vorbi la New Birth Missionary Baptist Church din Stonecrest, potrivit programului oficial. Democrata intenţionează să-i încurajeze pe credincioşi să voteze. După evenimentele de la biserică, Harris va înregistra un interviu, care va fi difuzat duminică seara pe MSNBC.

La biserică va merge şi partenerul de campanie al vicepreşedintei. Guvernatorul din Minnesota, Tim Walz, va participa la slujba din Saginaw, Michigan, în timp ce soţia sa, Gwen Walz, va vizita o biserică din Las Vegas. Pentru a câştiga alegerile, Harris va avea nevoie de rezultate bune în oraşele Detroit şi Atlanta, dar şi în suburbiile lor, unde se află o mare comunitate de culoare.

Republicanul Donald Trump, care în ultimele zile a intensificat atacurile personale asupra lui Harris, a anunţat că duminică va lucra la un restaurant McDonald’s din Pennsylvania „doar pentru distracţie”. Consilierul său Jason Miller a spus că Trump va lucra în zona unde se pregătesc cartofi prăjiţi. Decizia a fost luată după ce Harris a dezvăluit că în tinereţe a lucrat la un local McDonald's. Trump a declarat că nu o crede şi a ales să o ironizeze prin voluntariatul de la restaurant. Tot duminică, Trump va participa la un miting în Lancaster, Pennsylvania.

Cei doi candidaţi sunt aproape la egalitate în sondaje. Ei şi-au concentrat atenţia pe statele în care sondajele indică un mare echilibru şi care în mod tradiţional nu au un favorit clar la prezidenţiale. Alegerile vor avea loc pe 5 noiembrie, dar sistemul american permite votul prin corespondenţă şi votul anticipat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici