Kamala Harris, pe placul Kremlinului: râde expresiv şi contagios

Preşedintele rus Vladimir Putin a spus că Kamala Harris este „favorita” Moscovei la următoarele alegeri prezidenţiale din SUA, subliniind că „râde expresiv şi contagios”.

Urmărește
1036 afișări
Imaginea articolului Kamala Harris, pe placul Kremlinului: râde expresiv şi contagios

Kamala Harris, alături de mama sa

Ca răspuns la o întrebare formulată în cadrul Forumului Economic de Est de la Vladivostok, Putin a spus că, anterior, „favoritul” Rusiei era actualul preşedinte Joe Biden, „dar din moment ce a fost exclus şi a recomandat să o susţină pe Harris, vom face şi noi acelaşi lucru, o vom sprijini”.

„Ea ea râde într-un mod atât de expresiv şi de contagios, ceea ce înseamnă că lucrurile merg bine pentru ea”, a adăugat şeful de la Kremlin.

Cât despre Donald Trump, Putin a declarat că „a introdus atâtea restricţii şi sancţiuni împotriva Rusiei câte niciun preşedinte nu a introdus până acum”, în timp ce Harris, dacă va fi aleasă, „poate că se va abţine de la acţiuni de acest tip”.

„În final, însă, decizia rămâne la latitudinea poporului american şi vom respecta această alegere”, a conchis preşedintele rus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici