Kamala Harris se alătură lui Oprah Winfrey într-un eveniment de campanie emoţionant

Un eveniment virtual plin de vedete, găzduit de Oprah Winfrey joi seară pentru a stârni entuziasmul pentru campania lui Kamala Harris, a fost marcat de momente lacrimogene şi susţineri ale celebrităţilor, atrăgând sute de mii de telespectatori pe reţelele sociale, scrie Reuters.

Urmărește
166 afișări
Imaginea articolului Kamala Harris se alătură lui Oprah Winfrey într-un eveniment de campanie emoţionant

Kamala Harris se alătură lui Oprah Winfrey într-un eveniment de campanie emoţionant

Winfrey a găzduit evenimentul „Unite for America” împreună cu grupul de activişti Win with Black Women, cu scopul de a înscrie oamenii la vot şi de a o susţine pe Harris în state precum Pennsylvania, Georgia şi Michigan, care vor decide alegerile din 5 noiembrie.

Shanette Williams, mama lui Amber Nicole Thurman, o femeie de 28 de ani din Georgia care a murit în august 2022 după o întârziere a tratamentului în spital legată de legile restrictive ale statului privind avortul, a spus audienţei: „Vă uitaţi la o mamă care este distrusă, cea mai mare durere pe care o poate simţi vreodată o mamă, un părinte”.

Harris a răspuns: „Sunt atât de tristă. Iar curajul de care aţi dat dovadă cu toţii este extraordinar”. Mulţi dintre cei aproximativ 400 de spectatori din studio erau în lacrimi.

Natalie Griffith, o elevă de 15 ani de la Liceul Apalachee din Georgia care a fost împuşcată de două ori în timp ce se afla la ora de matematică în urmă cu două săptămâni, stătea cu părinţii ei în primul rând.

„Ce facem?”, a întrebat mama lui Natalie, Marilda Griffith. „Avem o treabă, acea treabă este să ne protejăm copiii. Trebuie să oprim acest lucru”, a spus ea, în timp ce plângea, împreună cu alte persoane din public.

Harris şi democraţii au promis să restabilească dreptul naţional la avort, afectat de o decizie a Curţii Supreme din 2022, şi să adopte o interdicţie privind armele de asalt, adesea folosite în împuşcăturile în masă.

Celebrităţi precum comedianţii Chris Rock şi Ben Stiller, împreună cu actorii Julia Roberts, Meryl Streep şi Bryan Cranston s-au alăturat evenimentului şi şi-au oferit motivele pentru care o susţin pe Harris sau i-au pus întrebări acesteia.

„Vreau să-mi aduc fiicele la Casa Albă pentru a o întâlni pe această femeie de culoare preşedinte”, a spus Rock.

Harris a avut un moment de nesiguranţă, când Winfrey a spus că nu ştia că Harris deţine o armă până la dezbaterea ei cu adversarul republican Donald Trump.

„Dacă cineva intră prin efracţie în casa mea, va fi împuşcat”, a spus Harris. „Probabil că nu ar fi trebuit să spun asta”, a adăugat ea.

Consilierii de campanie ai lui Harris spun că aproape 200.000 de persoane s-au înscris pentru a urmări transmisiunea live, iar audienţa YouTube a fost de aproape 100.000 la final. Conturile de Instagram, Facebook, Tiktok şi Twitch atât pentru Winfrey, cât şi pentru Harris au afişat, de asemenea, evenimentul.

Într-un sondaj Reuters recent, Harris îl conducea pe Trump cu 47% la 42%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici