Kamala Harris şi-a publicat dosarul medical. Donald Trump a oferit informaţii limitate despre starea sa de sănătate

Kamala Harris este în stare de „sănătate excelentă”, conform medicului său, în timp ce Donald Trump a oferit informaţii limitate despre starea sa de sănătate, scrie Sky News.

Urmărește
135 afișări
Imaginea articolului Kamala Harris şi-a publicat dosarul medical. Donald Trump a oferit informaţii limitate despre starea sa de sănătate

Kamala Harris şi-a publicat dosarul medical. Donald Trump a oferit informaţii limitate despre starea sa de sănătate

Mai multe detalii despre starea medicală şi istoricul medical al vicepreşedintei Kamala Harris au fost publicate, ceea ce arată sănătatea bună a acesteia, contrastând cu informaţiile limitate date de rivalul său republican, Donald Trump.

Dr. Joshua Simmons, medicul personal al lui Harris, a declarat că aceasta are „rezilienţa fizică şi mentală excelentă” necesară pentru a îndeplini funcţia de preşedinte.

În raportul medical, Dr. Simmons a menţionat că Harris, în vârstă de 59 de ani, adoptă un stil de viaţă activ şi sănătos, iar cel mai recent examen medical a fost „neobişnuit”.

Mai mult, ea are un istoric de alergii şi urticarie, pentru care urmează un tratament de imunoterapie de trei ani. Harris poartă lentile de contact pentru miopie uşoară şi are un istoric familial de cancer de colon.

În contrast, Donald Trump, care a fost preşedinte între 2017 şi 2021, a publicat foarte puţine informaţii despre sănătatea sa de-a lungul anilor. În trecut, el a pus la îndoială starea de sănătate a lui Joe Biden, dar acum, atenţia asupra propriei sale sănătăţi a crescut.

În noiembrie 2023, Trump a publicat o scrisoare de la medicul său, în care acesta susţinea că fostul preşedinte este în „sănătate fizică şi mentală excelentă”, însă fără a oferi detalii susţinute, precum greutatea, tensiunea arterială sau nivelurile de colesterol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici