Kamala Harris spune că Iranul este principalul duşman al SUA

Vicepreşedinta Statelor Unite, Kamala Harris, a identificat Iranul drept cel mai mare adversar al ţării sale, în cadrul unui interviu pe care l-a susţinut pentru emisiunea „60 Minutes”, care a fost difuzată în întregime marţi, potrivit CNN.

Urmărește
195 afișări
Imaginea articolului Kamala Harris spune că Iranul este principalul duşman al SUA

Kamala Harris spune că Iranul este principalul duşman al SUA

Rugată de Bill Whitaker să numească cel mai mare duşman al SUA, Harris a spus: „Cred că avem unul evident în minte, care este Iranul”.

„Iranul este pătat de sânge american pe mâini”, a continuat ea.

„Acest atac asupra Israelului, cu 200 de rachete balistice, ceea ce trebuie să facem pentru a ne asigura că Iranul nu va obţine niciodată capacitatea de a fi o putere nucleară... Acestea sunt printre cele mai importante priorităţi ale mele”, a mai spus Harris.

Ea nu a precizat dacă ar impune sau nu o acţiune preventivă pentru a distruge un sit nuclear iranian dacă i s-ar prezenta dovezi că Teheranul construieşte o armă nucleară.

„Nu am de gând să vorbesc despre ipoteze în acest moment”, a spus vicepreşedinta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici