Kim Jong-Il are coşmaruri în care este omorât de americani sau chiar de nord-coreeni

Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Il, are coşmaruri în care este omorât de americani, de sud-coreeni sau chiar de nord-coreeni, afirmă un deputat sud-coreean.

Urmărește
103 afișări
Imaginea articolului Kim Jong-Il are coşmaruri în care este omorât de americani sau chiar de nord-coreeni

Kim Jong-il are coşmaruri în care este omorât de americani sau chiar de nord-coreeni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kim Jong-Il i-a povestit fondatorului grupului Hyundai, Chung Ju-Yung, că are un coşmar care se tot repetă, "în care este lapidat de americani, de sud-coreeni şi de nord-coreeni", a declarat fiul lui Chung, într-un interviu acordat postului MBC TV.

Chung Mong-Joon, deputat în cadrul Grand National Party, a aflat acest lucru de la tatăl său, decedat în 2001.

Chung Ju-Yung era unul dintre promotorii cooperării economice între cele două Corei şi s-a deplasat de mai multe ori la Phenian în perioada 1998 - 2000 pentru întrevederi cu liderul nord-coreean.

În cursul uneia dintre întâlniri, Kim Jong-Il i-a mărturisit lui Chung că era conştient de faptul că nu este iubit de o mare parte dintre nord-coreeni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici