Video Koln: Complot dejucat care viza comiterea unui masacru într-un liceu

Poliţia germană a anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, că a dejucat un complot care viza comiterea unui masacru într-un liceu din oraşul Koln, situat în vestul ţării, arestând un tânăr, în timp ce un alt suspect s-a sinucis, relatează AFP.

Urmărește
3 afișări

Alertată de liceeni şi de conducerea liceului, poliţia a demarat vineri operaţiunile de capturare a doi tineri cu vârste de 17 şi 18 ani, unul dintre ei publicând pe site-ul său mai multe fotografii care descriau masacrul comis la liceul din Columbine, Statele Unite, unde doi adolescenţi au ucis 13 persoane în aprilie 1999.

Tânărul de 17 ani, al cărui nume nu a fost divulgat, s-a sinucis aruncându-se în faţa unui tramvai. Cel de-al doilea suspect a recunoscut faptele, declarând că intenţiona să comită masacrul marţi, la exact un an după ce un tânăr de 18 ani a rănit 37 de persoane în cursul unui incident armat care a avut loc la o şcoală din localitatea Emsdetten situată în vestul Germaniei.

Poliţiştii au descoperit mai multe arme, printre care pistoale şi arbalete, la domiciul celor doi suspecţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici