Liderii PLDM, PL, PDM şi AMN, mulţumiţi de rezultatele negocierilor

Liderii Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova, Partidului Liberal, Alianţei Moldova Noastră şi Partidului Democrat afirmă că negocierile merg într-un "ritm constructiv", relatează agenţia Imedia, citată de portalul Moldova Azi.

Urmărește
9 afișări
Imaginea articolului Liderii PLDM, PL, PDM şi AMN, mulţumiţi de rezultatele negocierilor

Liderii PLDM, PL, PDM şi AMN, multumiţi de rezultatele negocierilor (Imagine din arhivă; Mediafax Foto/AFP)

"Dialogul politic are o dinamică destul de pronunţată, constructivă şi pozitivă şi de aceea aşteptările trebuie să fie numai bune şi pozitive", a declarat preşedintele Alianţei Moldova Noastră, Serafim Urecheanu.

Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a confirmat că discuţiile se desfăşoară bine.

"Preferăm să discutăm acum în cele mai mici detalii aceste chestiuni în toată complexitatea lor, după care, având această poziţie unificată - şi se merge spre aceasta - să demonstrăm că se merge spre o politică de forţă în sensul bun al cuvântului", a declarat liderul PD, Marian Lupu.

"Este un proces firesc şi este necesar să se poarte discuţii care ţin de principii, modul în care trebuie să funcţioneze coaliţia", a declarat la rândul său preşedintele Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat.

Întrebaţi despre distribuirea funcţiilor, cei patru lideri au dat răspunsuri evazive, lăsând să se înţeleagă că aceasta nu este una dintre priorităţi şi că în prezent nu se discută această chestiune. "Scopul este debarcarea comuniştilor, nu împărţirea funcţiilor", a spus Ghimpu.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici