Liderul Ceceniei îl laudă pe Musk şi ameninţă cu trimiterea în Ucraina a unui model cu armă al Tesla

  • Liderul Ceceniei, Ramzan Kadyrov, ameninţă cu trimiterea în Ucraina a unui prototip cu mitralieră al Tesla.
  • El a publicat un videoclip în care apare personal în maşina extravagantă.
  • Kadyrov îl laudă pe Elon Musk şi îl invită în Cecenia.
Urmărește
3451 afișări
Imaginea articolului Liderul Ceceniei îl laudă pe Musk şi ameninţă cu trimiterea în Ucraina a unui model cu armă al Tesla

Liderul Ceceniei îl laudă pe Musk şi ameninţă cu trimiterea în Ucraina a unui model cu armă al Tesla

Liderul regiunii Cecenia din Rusia a apărut sâmbătă într-un videoclip în care ameninţă că va trimite o Tesla înarmată în Ucraina, potrivit Sky News. Ramzan Kadyrov, care este cunoscut pentru filmările publicitare extravagante, a publicat imaginile pe Telegram. În filmare apare Kadyrov conducând o maşină Cybertruck Tesla, care are o mitralieră montată pe acoperiş.

El spune că va trimite vehiculul în zona de conflict din Ucraina şi îl laudă pe directorul executiv al companiei Tesla, Elon Musk.

Kadyrov îl descrie pe Musk drept „cel mai puternic geniu al timpurilor moderne” şi îl în Cecenia.

„Noi... aşteptăm produsele dumneavoastră viitoare care ne vor ajuta să încheiem operaţiunea militară specială”, referindu-se la termenul folosit de ruşi pentru războiul din Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici