Liderul Hezbollah spune că şi mai mulţi israelieni vor fi strămutaţi

Liderul interimar al Hezbollah a declarat marţi, în cadrul unei emisiuni televizate, că şi mai mulţi israelieni vor fi strămutaţi, pe măsură ce gruparea militantă îşi extinde tirul de rachete mai puternic în Israel, informează AP News.

Urmărește
477 afișări
Imaginea articolului Liderul Hezbollah spune că şi mai mulţi israelieni vor fi strămutaţi

Sursa foto: AP

Liderul interimar al Hezbollah, şeicul Naim Kassem, a declarat că gruparea are capacităţile militare încă intacte şi că şi-a înlocuit toţi comandanţii de rang înalt, după câteva săptămâni de lovituri aeriene israeliene puternice asupra Libanului, care au inclus şi lovituri ţintite ce au ucis o mare parte din conducerea superioară a armatei în câteva zile.

El a adăugat că forţele israeliene nu au reuşit să avanseze după lansarea unei incursiuni terestre în Liban săptămâna trecută. Armata israeliană a declarat că o a patra divizie participă acum la această incursiune, care s-a extins spre vest, dar operaţiunile par să fie încă limitate la o fâşie îngustă de-a lungul frontierei.

Armata israeliană susţine că a distrus infrastructura militară de-a lungul frontierei şi că a ucis sute de luptători Hezbollah.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici