Liderul palestinian Mahmoud Abbas a anunţat că va vizita Gaza şi Ierusalimul

Preşedintele Autorităţii Palestiniene Mahmoud Abbas a declarat joi în faţa parlamentului turc că a decis să viziteze Gaza şi Ierusalimul, scrie Reuters.

Urmărește
270 afișări
Imaginea articolului Liderul palestinian Mahmoud Abbas a anunţat că va vizita Gaza şi Ierusalimul

Sursa foto: Hepta / Mediafax Foto

Abbas, care s-a întâlnit la Ankara cu preşedintele turc Tayyip Erdogan pentru a discuta despre război şi eforturile de încetare a focului, s-a adresat parlamentului turc.

„Am decis să mă îndrept împreună cu membrii Autorităţii Palestiniene (AP) în Fâşia Gaza. Voi depune toate eforturile pentru a putea fi cu toţii alături de poporul nostru pentru a opri această agresiune barbară, chiar dacă ne va costa viaţa”, a declarat Abbas, adăugând că va merge şi la Ierusalim.

El nu a precizat când va efectua vizita.

Abbas a fost ovaţionat înainte şi după discurs, care a fost, de asemenea, întrerupt în mod repetat de aplauze.

Abbas a acuzat Statele Unite că prelungesc „catastrofa” prin susţinerea Israelului şi prin veto-ul la rezoluţiile Consiliului de Securitate al Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici