Lovitura majoră primită de Biden: WP: Barack Obama le-a spus aliaţilor săi că Joe Biden trebuie să se gândească serios la viabilitatea candidaturii sale

Fostul preşedinte Barack Obama le-a spus aliaţilor în ultimele zile că drumul lui Joe Biden spre victorie s-a diminuat foarte mult şi crede că preşedintele american trebuie să se gândească serios la viabilitatea candidaturii sale, a raportat joi Washington Post, citând mai multe persoane informate cu privire la gândirea lui Obama.

Urmărește
1780 afișări
Imaginea articolului Lovitura majoră primită de Biden: WP: Barack Obama le-a spus aliaţilor săi că Joe Biden trebuie să se gândească serios la viabilitatea candidaturii sale

Lovitura majoră primită de Biden: WP: Barack Obama le-a spus aliaţilor săi că Joe Biden trebuie să se gândească serios la viabilitatea candidaturii sale

Barack Obama le-a spus aliaţilor săi că Joe Biden trebuie să se gândească serios la viabilitatea candidaturii sale, potrivit unor rapoarte.
 
Preşedintele cu două mandate a spus că drumul spre victorie al lui Biden s-a diminuat considerabil, au declarat pentru Washington Post mai multe persoane informate cu privire la gândirea sa.
 
În convorbirile telefonice cu democraţii îngrijoraţi, Obama ar fi declarat că este îngrijorat că sondajele arată rău pentru Biden, iar donatorii îl abandonează pe preşedinte.
 
Obama a respins ideea că el singur l-ar putea influenţa pe Biden şi a declarat că preocuparea sa este protejarea moştenirii fostului său vicepreşedinte.
 
Unii dintre consilierii preşedintelui i-au reproşat lui Obama că nu a reuşit să menţină partidul unit în spatele candidaturii lui Biden, a relatat Washington Post.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici