Lovitură rusească asupra Harkovului: numărul răniţilor a crescut la 35

  • La Harkov, numărul persoanelor rănite în urma unei lovituri ruseşti asupra unui bloc de apartamente a crescut la 35.
  • Primarul Harkovului, Ihor Terekhov, a comunicat informaţia într-o postare pe Telegram, relatează Ukrinform.
Urmărește
469 afișări
Imaginea articolului Lovitură rusească asupra Harkovului: numărul răniţilor a crescut la 35

„35 de persoane rănite, inclusiv trei copii”, a scris Terekhov. Potrivit acestuia, operaţiunea de salvare şi stingerea incendiilor sunt în curs de desfăşurare.

Potrivit lui Oleh Syniehubov, şeful Administraţiei militare regionale din Harkov, o echipă de intervenţie rapidă şi voluntari lucrează la faţa locului.

Victimelor li se acordă primul ajutor, apă şi mese calde.

Ruşii au lovit un bloc de apartamente în Harkov.

„Ocupanţii au atacat Harkovul. Există pagube la infrastructura civilă, în acest moment există trei răniţi”, a declarat Syniehubov, imediat după atac.

Primarul oraşului, Ihor Terekhov, a informat, de asemenea, despre atacul asupra oraşului.

„O clădire rezidenţială cu mai multe etaje a fost lovită. Incendiu, distrugeri. Informaţii despre victime vor fi în curând”, a spus Terekhov.

Anterior, el a raportat lansări repetate de bombe aeriene ghidate de inamic asupra zonei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici