Mai multe rachete au căzut lângă aeroportul din Beirut. Un avion a aterizat în timpul atacului

Mai multe rachete israeliene au căzut lângă aeroportul internaţional din Beirut. Activitatea pe aeroport nu a fost oprită şi un avion a aterizat chiar în timpul unui atac. Peste 30 de atacuri aeriene au vizat oraşul Beirut în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Urmărește
143 afișări
Imaginea articolului Mai multe rachete au căzut lângă aeroportul din Beirut. Un avion a aterizat în timpul atacului

Mai multe rachete au căzut lângă aeroportul din Beirut. Un avion a aterizat în timpul atacului

Mai multe rachete aeriene israeliene au căzut în apropierea aeroportului din Beirut. Câteva atacuri au vizat drumul care duce la Aeroportul internaţional Rafic Hariri. De asemenea, a fost lovit zidul aeroportului. Zborurile nu s-au oprit şi un avion a aterizat chiar în timpul atacurilor, potrivit Al Jazeera.

Alte atacuri israeliene au vizat suburbiile sudice ale Beirutului. Armata israeliană IDF a efectuat peste 30 de atacuri asupra Beirutului în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Localnicii susţin că este cea mai „violentă noapte” de la declanşarea atacurilor israeliene asupra Libanului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici