Maia Sandu, către Olaf Scholz: Facem paşi fermi spre aderarea la UE

Moldova a întârziat prea mult să se alăture familiei europene, însă acum facem paşi fermi spre aderare, fiind sprijiniţi de partenerii noştri europeni, inclusiv de Germania, a spus Maia Sandu în cadrul conferinţei de presă susţinute alături de cancelarul german, Olaf Scholz.

Urmărește
212 afișări
Imaginea articolului Maia Sandu, către Olaf Scholz: Facem paşi fermi spre aderarea la UE

Maia Sandu, către Olaf Scholz: Facem paşi fermi spre aderarea la UE

„Moldova a întârziat prea mult să se alăture familiei eruropene, însă acum facem paşi fermi spre aderare, fiind sprijiniţi de partenerii noştri europeni, inclusiv de Germania. Cu ocazia acestei vizite, doresc să vă mulţumesc pentru susţinerea constantă pe care o manifestaţi pentru parcursul european al R. Moldova. Acum depinde de noi cât de rapid vom avansa. Este esenţial să ne implicăm în viaţa comunităţii şi e la fel de important să participăm activ în moementele-cheie, care vor defini soarta ţării şi a poporului nostru. Îndemn toţi cetăţenii moldoveni, indifferent de viziunile politice, să participe în număr cât mai mare la Referendum, deoarece acesta reprezintă cea mai democratică formă de exprimare a voinţei colective”, a declarat, potrivit deschide.md, Maia Sandu în cadrul conferinţei de presă susţinute alături de cancelarul german.

De asemenea, preşedintele R. Moldova a specificat rolul extrem de important pe care îl joacă Germania pe continentul European.

Maia Sandu a spus că R. Moldova mizează şi în continuare pe sprijinul Germaniei în procesul de transformare pentru aderarea la UE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici