Martorii descriu momentul în care au fost trase focuri de armă spre Trump

Fostul preşedinte Donald Trump a fost coborât de pe scenă de agenţii de securitate în timpul unei incident care a avut loc sâmbătă la un miting în Butler, Pennsylvania.

Urmărește
940 afișări
Imaginea articolului Martorii descriu momentul în care au fost trase focuri de armă spre Trump

Martorii descriu momentul în care au fost trase focuri de armă spre Trump

Primele relatări ale martorilor de la incident:

Un spectator care se numeşte Tim a declarat pentru BBC că a auzit "un baraj de împuşcături".

"A fost o rafală şi am crezut iniţial că este un furtun de incendiu, iar apoi difuzorul din partea dreaptă a început să coboare. Ceva trebuie să fi lovit liniile hidraulice (ceea ce a provocat căderea acestuia).

"L-am văzut pe preşedintele Trump căzând la pământ şi toată lumea a început să se pună jos pentru că era haos." Jason, care se afla, de asemenea, în public, a declarat că a auzit cinci focuri de armă într-o succesiune rapidă.

"Am văzut Serviciul Secret sărind pe Trump pentru a-l proteja. Toată lumea din mulţime a coborât la pământ foarte repede. El s-a ridicat în picioare şi a ridicat pumnul în aer. Sângera urechea", adăugat acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici