- Home
- Externe
- (04.08.2020, 18:09)
- Robert Hatis
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Măştile de protecţie, inamicul sistemelor de supraveghere. Soluţia vine din Rusia
- Măştile de protecţie le dau bătăi de cap sistemelor de supraveghere
- O companie din Rusia are deja soluţia
- Sfatul unui specialist pentru îmbunătăţirea sistemelor
Urmărește
4275 afișări
Măştile de protecţie împotriva viruşilor, te protejează şi de sistemele de spraveghere.
Un studiu din SUA arată că purtarea măştilor le dă cu virgulă algoritmililor de recunoaştere facială, care dau o marjă de eroare cuprinsă între 5 si 50%.
Inteligentul sistem îţi scanează trăsăturile faciale şi măsoară distanţa dintre acestea.
Poartă corect masca de protecţie şi ai şanse să devii invizibil pentru sistemele de supraveghere.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Moș Crăciun, eroul sărbătorii, are o fișă medicală impresionantă: obezitate, diabet și jet lag extrem
-
Noul guvern. Iohannis a convocat partidele parlamentare la consultări / PSD, PNL, UDMR şi Grupul Minorităţilor Naţionale vor veni împreună la discuţii
-
Lovitură pentru TikTok. O ţară europeană interzice aplicaţia chineză / Şi în România au fost voci care au cerut suspendarea TikTok în urma alegerilor prezidenţiale
-
Arabia Saudită a avertizat Germania cu privire la bărbatul reţinut pentru atacul de la Magdeburg
O companie rusească spune că asta este o nimica toată şi că te pot identifica atunci cănd porţi masca printr-un sistem care citeşte zona din jurul ochilor.
Directorul „Safety and Security Systems” îţi spune cum functionează aceste metode de scanare şi ce măsuri ar trebui luate pentru îmbunătăţirea sistemelor.
- „Sistemul este foarte precis. Probabil că sistemele care se înşeală folosesc drept ghidaj şi puncte din partea inferioară a feţei, care sunt în mod normal acoperite de mască şi atunci, lipsindu-le o mare parte din puncte, nu pot face o recunoaştere facială reală. Sistemele care recunosc persoanele atunci când poartă masca ar trebui să se orienteze pe partea superioară a feţei în special, zona ochilor şi a frunţii”, explică Bogdan Buzdugan, director Safety and Security Systems.
Citește pe alephnews.ro: Care sunt cele 16 povești care influențează fizica și astronomia în 2024
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Moment istoric pentru NASA: Sonda Parker va ajunge la o distanță record de 6,2 milioane kilometri, chiar în Ajunul Crăciunului
Decizie fără precedent: Săptămâna de lucru scade la numai 4 zile, pentru a da posibilitatea oamenilor să se întâlnească, să fie relaxaţi şi să crească natalitatea
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Care sunt cele mai SĂNĂTOASE alimente de pe masa de Crăciun. Specialist în nutriție: „PIFTIA și șoriciul nu au multe calorii”
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe