McCain doarme şi plânge "ca un bebeluş" după înfrângerea în scrutinul prezidenţial

Republicanul John McCain a declarat, în glumă, că doarme şi plânge "ca un bebeluş" după înfrângerea pe care a suferit-o în alegerile prezidenţiale.

Urmărește
17 afișări
Imaginea articolului McCain doarme şi plânge "ca un bebeluş" după înfrângerea în scrutinul prezidenţial

McCain doarme şi plânge "ca un bebeluş" după înfrângerea în scrutinul prezidenţial (Imagine: Mediafax Foto)

"Dorm ca un bebeluş, dorm două ore, mă trezesc şi plâng, apoi mai dorm încă două ore", a glumit fostul candidat republican, invitat marţi la emisiunea "The Tonight Show" a comicului Jay Leno.

La exact o săptămână după victoria democratului Barack Obama în alegerile prezidenţiale, McCain a părut destul de relaxat, privind cu detaşare eşecul suferit.

Statul Arizona, unde McCain este senator, are acum patru candidaţi înfrânţi în alegerile prezidenţiale, recunoaşte politicianul republican.

"Statul Arizona va fi singurul stat unde mamele nu le vor spune copiilor că vor deveni preşedinţi când vor fi mari", adaugă McCain.

McCain consideră "dură" înfrângerea pe care a suferit-o el şi familia lui, însă a salutat "victoria preşedintelui Barack Obama".

Întrebat în legătură cu motivele eşecului său, John McCain a răspuns scurt: "este o problemă de caracter".

"Este o mare onoare să fii candidat, nu voi uita niciodată", a spus el simplu.

Referindu-se la colega sa Sarah Palin, McCain a declarat că este "o persoană minunată" şi va face parte din generaţia care va conduce partidul în viitor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici